Tréningek

Tréningek

Tréningek

Tréningek

A tréning, mint felnőttképzési módszer a XX. század vívmánya. Lényege, hogy olyan tudást adjon az emberek számára melyet ténylegesen, akár másnap képesek használni a gyakorlatban. A tréning nem előadás. A tréning nem szimpózium és nem is továbbképzés. A tréning interaktív, saját részvételen-és saját élményen alapuló fejlesztés.

A JA Communicate Kft. softskills területen kínál tréningprogramokat, melyek egyéni készségfejlesztést, csoportos együttműködés fejlesztést, valamint a teljes szervezeti működés támogatását foglalja magában. (bal oldali menüpontok)

Azért, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk Megbízóinknak, folyamatosan képezzük magunkat. Részt veszünk hazai és nemzetközi továbbképzéseken és szakmai műhelymunkákban, nyomon követjük a tanácsadás-és képzés nemzetközi trendjeit, újdonságait, a pszichológiai és módszertani kutatásokat és mindezt beépítjük munkánkba. Ennek eredményeként sokféle szemléletmód és módszertani jártasság van a birtokunkban. Tréningjeink angol és német nyelven is elérhetőek.