Tréningek

outdoor csapatépítés

Csapatépítő tréningekA csapatépítő tréningek célja, hogy élményszerű program keretében fejlessze a mindennapokban közösen dolgozó kollégák együttműködését, lojalitását, felfedje a csapatban lappangó konfliktusokat és kezelje azokat. A csapatépítésnek számtalan formája létezik.

Cégünk változatos, többfajta igényt kielégítő programokat kínál.


Csapatépítés - Karitatív program


A vállalati önkéntesség hazánkban még gyerekcipőben jár, Nyugat-Európában azonban a CSR (corporate social responsibility) programok szerves eleme. Ezen programok elsődleges célja, hogy a csapatépítést ötvözze a vállalati
Tovább

Indoor csapatépítés


Az indoor csapatépítő tréning lényege, hogy zárt helyen olyan élményszerű, ugyanakkor konkrét csapatépítési céllal megvalósuló programban vegyen részt a csoport, amely megmozgatja, építi és megnyitja a résztvevőket.
Tovább

Outdoor csapatépítés


Az outdoor csapatépítő programok lényege a megváltozott csoportdinamikán van. Programjaink szakértelemmel és tudatosan támogatott élménytréningek, melyek képesek a csoportokat újra építeni. A csoportfejlődés felgyorsítása, a
Tovább
Csapatépítés - Karitatív program

Csapatépítés - Karitatív program

A vállalati önkéntesség hazánkban még gyerekcipőben jár, Nyugat-Európában azonban a CSR (corporate social responsibility) programok szerves eleme. Ezen programok elsődleges célja, hogy a csapatépítést ötvözze a vállalati társadalmi felelősségvállalással. A csapattagok izgalmas kalandok közepette, a hatékony „team building” kritériumainak megfelelően alkotnak maradandót, melyet a továbbiakban közintézmények, alapítványok, vagy közigazgatási területek hasznosítanak. Ezek a programok remek lehetőséget nyújtanak a csapatmunkára, a közösség kialakítására, s nem utolsó sorban kitűnően kommunikálhatóak...

Fejlődik a résztvevők közötti belső kommunikáció és együttműködés, a közösen átélt „adás élmény” révén erősödik a csapatszellem. A karitatív program a csapatépítés egy speciális formája, melyet főleg „rutinosabb” tréningezőknek, vagy már összeszokott csapatoknak ajánlunk. Az általában egy-két napos munka során a dolgozók a mindennapi környezetükből kiszakadva, egy adott feladat elvégzésére koncentrálnak, és társadalmilag hasznos, maradandó dolgot alkotnak.

A hagyományos csapatépítéssel szemben itt nem egy kitalált feladatot kell elvégezni, mely a csapat együttműködését játékos formában tanítja, hanem egy nagyon is konkrét helyzetet kell megoldani. Főképp a munka elvégzése a hangsúlyos, és másodsorban az együttműködés, vagy a gyorsaság. Ez nem verseny, és nem a teljesítményt mérik vele. Maga a végeredmény kézzelfogható, maradandó – hagynak egy nyomot a világban. Ezzel maga a tréning is emlékezetesebb, mélyebb értelmet nyer.

A tréning arról szól, hogy az embereket kimozdítsuk a komfortzónájukból. Hogy olyan helyzetekbe kerüljenek, illetve olyan feladatot hajtsanak végre, amiről nem gondolták, hogy meg tudják tenni. A karitatív programoknál ez halmozottan jelentkezik, hiszen itt valóságos feladatokat kell elvégezni, olyan munkát, amit általában nem szoktak, ráadásul olyan környezetben, ami messze nem az, amit mindennap megszoktak.

A csapattagok sokszor szembesülnek azzal, hogy a mindennapi elégedetlenkedés helyett milyen jó maradandót alkotni, önzetlenül adni. Mivel a létrejövő végeredmény fizikailag is ott marad, az embereknek sokkal nagyobb sikerélményük van. Egy ilyen típusú munkánál sokkal nagyobb a személyes kötődés, ezt csak szívvel-lélekkel lehet végigcsinálni. Rengeteget meg lehet ezzel tudni a munkatársainkról és magunkat is alaposabban megismerjük.

A csapat egy teljesen ismeretlen helyzetre együtt kell, hogy választ adjon. A program humánus jellegén túl remek csapatépítő és közösségfejlesztő ugyanakkor önismereti eszköz is. Ám mivel itt sokkal nagyobb figyelem fordul magára a munkára, ezért amennyiben egyéb célokat is el akarunk érni akkor egyéb, fókuszált programokkal együtt javasoljuk alkalmazni.

A karitatív program során Kollégái átélik a csapatépítés előnyeit egy igazán nemes és maradandó élménnyel gazdagodva!

Indoor csapatépítés

Indoor csapatépítés

Az indoor csapatépítő tréning lényege, hogy zárt helyen olyan élményszerű, ugyanakkor konkrét csapatépítési céllal megvalósuló programban vegyen részt a csoport, amely megmozgatja, építi és megnyitja a résztvevőket. A csapatépítés kimozdítja a résztvevőket a megszokott környezetükből és olyan élményeket élnek át együtt, melyek új ismereteket és tapasztalatokat adnak.

Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül a résztvevők egyéniségének kibontakozását és a csapat összekovácsolódását. Az aktív indoor élménytréning programok által, a résztvevők vidám hangulatban, ismerik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. Indoor csapatépítő programjainkat minden esetben konkrét igények alapján dolgozzuk ki és állítjuk össze.

Program témák:
 • Ismerkedési gyakorlatok
 • Kommunikációs gyakorlatok
 • Ügyességi gyakorlatok
 • Logikai feladatok
 • Stratégia feladatok
 • Műveltségi játékok
 • Együttműködést fejlesztő feladatok
 • Konfliktust kibontó feladatok
 • Csoportidentitást tudatosító és fejlesztő gyakorlatok
Outdoor csapatépítés

Outdoor csapatépítés

Az outdoor csapatépítő programok lényege a megváltozott csoportdinamikán van. Programjaink szakértelemmel és tudatosan támogatott élménytréningek, melyek képesek a csoportokat újra építeni. A csoportfejlődés felgyorsítása, a belső konfliktusok, stressz megélése, „kisütése” és feldolgozása mérhető változásokat eredményez az újbóli hétköznapi munkába. Mint minden tréningen, az outdoor programok alapját is a kommunikáció, egymás megértése jelenti, miközben fejlődik a bizalom, a lojalitás, és egymás segítése.

Outdoor programjaink a könnyű tréningektől az extrém kalandokig kínál lehetőségeket. Ügyfeleink igényeinek feltárásakor és megismerésekor segítünk kiválasztani azt az összeállítást, ami a leginkább szolgálja a csapatépítő tréning célját. Programjaink lebonyolításakor messzemenőkig szem előtt tartjuk a biztonságot, az újszerűséget és a kimagasló ár-érték arány biztosítását.

Program témák:
 • Kalandparkok
 • Navigációs játékok
 • Ügyességi játékok
 • Stratégia feladatok
 • Dzsipes kalandok
 • Kerékpáros csapatépítés
 • Filmforgatás
 • Pálos lovagok legendája
 • Lovas programok
 • Vitorlás programok
 • Vadvízi evezés
 • Hazai és külföldi helyszínek