Tréningek

outdoor csapatépítés

Csapatépítő tréningekA csapatépítő tréningek célja, hogy élményszerű program keretében fejlessze a mindennapokban közösen dolgozó kollégák együttműködését, lojalitását, felfedje a csapatban lappangó konfliktusokat és kezelje azokat. A csapatépítésnek számtalan formája létezik.

Cégünk változatos, többfajta igényt kielégítő programokat kínál.


Csapatépítés - Karitatív program


A vállalati önkéntesség hazánkban még gyerekcipőben jár, Nyugat-Európában azonban a CSR (corporate social responsibility) programok szerves eleme. Ezen programok elsődleges célja, hogy a csapatépítést ötvözze a vállalati
Tovább

Indoor csapatépítés


Az indoor csapatépítő tréning lényege, hogy zárt helyen olyan élményszerű, ugyanakkor konkrét csapatépítési céllal megvalósuló programban vegyen részt a csoport, amely megmozgatja, építi és megnyitja a résztvevőket.
Tovább

Outdoor csapatépítés


Az outdoor csapatépítő programok lényege a megváltozott csoportdinamikán van. Programjaink szakértelemmel és tudatosan támogatott élménytréningek, melyek képesek a csoportokat újra építeni. A csoportfejlődés felgyorsítása, a
Tovább
Csapatépítés - Karitatív program

Csapatépítés - Karitatív program

A vállalati önkéntesség hazánkban még gyerekcipőben jár, Nyugat-Európában azonban a CSR (corporate social responsibility) programok szerves eleme. Ezen programok elsődleges célja, hogy a csapatépítést ötvözze a vállalati társadalmi felelősségvállalással. A csapattagok izgalmas kalandok közepette, a hatékony „team building” kritériumainak megfelelően alkotnak maradandót, melyet a továbbiakban közintézmények, alapítványok, vagy közigazgatási területek hasznosítanak. Ezek a programok remek lehetőséget nyújtanak a csapatmunkára, a közösség kialakítására, s nem utolsó sorban kitűnően kommunikálhatóak...

Fejlődik a résztvevők közötti belső kommunikáció és együttműködés, a közösen átélt „adás élmény” révén erősödik a csapatszellem. A karitatív program a csapatépítés egy speciális formája, melyet főleg „rutinosabb” tréningezőknek, vagy már összeszokott csapatoknak ajánlunk. Az általában egy-két napos munka során a dolgozók a mindennapi környezetükből kiszakadva, egy adott feladat elvégzésére koncentrálnak, és társadalmilag hasznos, maradandó dolgot alkotnak.

A hagyományos csapatépítéssel szemben itt nem egy kitalált feladatot kell elvégezni, mely a csapat együttműködését játékos formában tanítja, hanem egy nagyon is konkrét helyzetet kell megoldani. Főképp a munka elvégzése a hangsúlyos, és másodsorban az együttműködés, vagy a gyorsaság. Ez nem verseny, és nem a teljesítményt mérik vele. Maga a végeredmény kézzelfogható, maradandó – hagynak egy nyomot a világban. Ezzel maga a tréning is emlékezetesebb, mélyebb értelmet nyer.

A tréning arról szól, hogy az embereket kimozdítsuk a komfortzónájukból. Hogy olyan helyzetekbe kerüljenek, illetve olyan feladatot hajtsanak végre, amiről nem gondolták, hogy meg tudják tenni. A karitatív programoknál ez halmozottan jelentkezik, hiszen itt valóságos feladatokat kell elvégezni, olyan munkát, amit általában nem szoktak, ráadásul olyan környezetben, ami messze nem az, amit mindennap megszoktak.

A csapattagok sokszor szembesülnek azzal, hogy a mindennapi elégedetlenkedés helyett milyen jó maradandót alkotni, önzetlenül adni. Mivel a létrejövő végeredmény fizikailag is ott marad, az embereknek sokkal nagyobb sikerélményük van. Egy ilyen típusú munkánál sokkal nagyobb a személyes kötődés, ezt csak szívvel-lélekkel lehet végigcsinálni. Rengeteget meg lehet ezzel tudni a munkatársainkról és magunkat is alaposabban megismerjük.

A csapat egy teljesen ismeretlen helyzetre együtt kell, hogy választ adjon. A program humánus jellegén túl remek csapatépítő és közösségfejlesztő ugyanakkor önismereti eszköz is. Ám mivel itt sokkal nagyobb figyelem fordul magára a munkára, ezért amennyiben egyéb célokat is el akarunk érni akkor egyéb, fókuszált programokkal együtt javasoljuk alkalmazni.

A karitatív program során Kollégái átélik a csapatépítés előnyeit egy igazán nemes és maradandó élménnyel gazdagodva!

Indoor csapatépítés

Indoor csapatépítés

Az indoor csapatépítő tréning lényege, hogy zárt helyen olyan élményszerű, ugyanakkor konkrét csapatépítési céllal megvalósuló programban vegyen részt a csoport, amely megmozgatja, építi és megnyitja a résztvevőket. A csapatépítés kimozdítja a résztvevőket a megszokott környezetükből és olyan élményeket élnek át együtt, melyek új ismereteket és tapasztalatokat adnak.

Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül a résztvevők egyéniségének kibontakozását és a csapat összekovácsolódását. Az aktív indoor élménytréning programok által, a résztvevők vidám hangulatban, ismerik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. Indoor csapatépítő programjainkat minden esetben konkrét igények alapján dolgozzuk ki és állítjuk össze.

Program témák:
 • Ismerkedési gyakorlatok
 • Kommunikációs gyakorlatok
 • Ügyességi gyakorlatok
 • Logikai feladatok
 • Stratégia feladatok
 • Műveltségi játékok
 • Együttműködést fejlesztő feladatok
 • Konfliktust kibontó feladatok
 • Csoportidentitást tudatosító és fejlesztő gyakorlatok
Outdoor csapatépítés

Outdoor csapatépítés

Az outdoor csapatépítő programok lényege a megváltozott csoportdinamikán van. Programjaink szakértelemmel és tudatosan támogatott élménytréningek, melyek képesek a csoportokat újra építeni. A csoportfejlődés felgyorsítása, a belső konfliktusok, stressz megélése, „kisütése” és feldolgozása mérhető változásokat eredményez az újbóli hétköznapi munkába. Mint minden tréningen, az outdoor programok alapját is a kommunikáció, egymás megértése jelenti, miközben fejlődik a bizalom, a lojalitás, és egymás segítése.

Outdoor programjaink a könnyű tréningektől az extrém kalandokig kínál lehetőségeket. Ügyfeleink igényeinek feltárásakor és megismerésekor segítünk kiválasztani azt az összeállítást, ami a leginkább szolgálja a csapatépítő tréning célját. Programjaink lebonyolításakor messzemenőkig szem előtt tartjuk a biztonságot, az újszerűséget és a kimagasló ár-érték arány biztosítását.

Program témák:
 • Kalandparkok
 • Navigációs játékok
 • Ügyességi játékok
 • Stratégia feladatok
 • Dzsipes kalandok
 • Kerékpáros csapatépítés
 • Filmforgatás
 • Pálos lovagok legendája
 • Lovas programok
 • Vitorlás programok
 • Vadvízi evezés
 • Hazai és külföldi helyszínek

Rólunk mondták

"Veletek váltunk igazi csapattá! 2009 óta dolgozunk a JA Communicate Kft. vezető trénerével Bártfai-Jablonszky Andreával. A képzéseken keresztül felismertük a cégen belüli kommunikációs hibákat, feloldottuk az egyes munkacsoportok közti ellentéteket. Sikeresen alkalmazzuk a kifogáskezelést és az eladástechnikákat. Minden képzés nagy élmény volt mindenki számára, játékos, tartalmas, élvezetes, elgondolkodtató, és építő. A több éves munka eredménye, hogy ma igazi csapatként dolgozunk. A jövőben is számítunk a rátok!"
Varga György, kereskedelmi igazgató Bella-Hungária Kft.
"A JA Communicate Kft-től korrekt és részletes ajánlatot szoktunk kapni. A határidőket mindig betartják, ha valami esetleg akadályozza őket, akkor ezt jelzik előre. A pozitív gondolkodás , asszertív kommunikációs képzésük esetében a képzés résztvevőivel kérdőívet töltetnek ki a program előtt, ezzel lehetővé téve, hogy tényleg a résztvevők előképzettségét figyelembe véve alakuljon ki a végleges program. A képzéseket követően mi hatékonysági kérdőívet töltetünk ki a résztvevőkkel, és szinte minden esetben a legmagasabb értéket kapja a program és a tréner is. Az idei tréningek átlaga 4-es skálán 3,9, az oktató átlaga 10-es skálán 9,86."
Continental Automotive Hungary Kft.
"Andreát rendkívül intelligens embernek ismertem meg. Szakmai tudása és felkészültsége megkérdőjelezhetetlen. Egy-egy foglalkozásunk után úgy éreztem, hogy a világot meg tudnám váltani. Rengeteg energiát és inspirációt kaptam Tőle, nem csak a szakmai munkámhoz, de a mindennapi életemhez is."
Szűcs Péter, ágazatvezető - Lidl Magyarország Bt.
"A tréningeken rengeteg olyan aha élménnyel gazdagodtam, amely ahhoz segített hozzá, hogy valós élethelyzeteket is megfelelőbben tudjak kezelni. A szupervíziót tekintve pedig annak minden percét élveztem, nagyon sokat nyújtott számomra nem csak egy általam hozott eset közös áttekintse, de az is, amikor egyik kollégám esetét tekintettük át együtt."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
"A közelmúltban volt szerencsém részt venni egy komplex tréningprogramon, ahol nagyszerűen felkészült trénerek segítettek egy, a munkám, a kollégákkal és partnerekkel való kommunikáció során ténylegesen is hasznosítható tudás átadásában. A változatos módon, módszerekkel és technikákkal ötvözött, jól felépített programot mindvégig a szakmaiság és a jó hangulat jellemezte. Különösen a személyes, azonnali tréneri visszajelzéseket és a felmerült kérdések türelmes befogadását és az azokra adott részletes válaszokat köszönöm, amikkel úgy gondolom, hogy a célzott készségek a csoportban ténylegesen fejlődni tudtak."
dr. Szilágyi Nóra, helyettes vezető jogtanácsos, jogi irodavezető, BKV Zrt.
"A coaching számomra új élményt adott, minden egyes találkozásunk után felszabadultabbnak éreztem magam. Megismertem Önmagamat, ahogyan előtte nem is gondoltam volna magamról. Egy bizonyos személyiségbeli változást is eredményezett a coachingok alatti önvizsgálat. Nagyon tetszett a coaching alatt a kirakós, mely kívülről mutatott rá az aktuális helyzetre. Köszönöm a sok segítséget, mellyel egy igen nehéz időszakon segítettél át."
Botosné M. Zsuzsanna, Team Manager Accounting & Finance, OBI Hungary Retail Kft.
"A trénig bár egy általános vezetői tréning volt, mégis annyi megerősítést és támogatást kaptam a munkámhoz, ami olyan mértékű szemléletváltozáshoz, fejlődéshez vezetett, amit az elején nem gondoltam volna, hogy meg fogok kapni. A szupervízió ezt megerősítve alkalomról alkalomra világított rá arra, hogy milyen irányban szükséges a vezetői szerepemből elmozdulnom, és melyek azok a pontok, melyek a helyükön vannak."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
"Hitelesen csak úgy tudok igazi vezetőként működni, ha nemcsak saját magamat, vezetői képességeimet hanem a csapatomat is fejlesztem. A life long learning jelentősége a mi KKV szintünkön is nagyon fontos. Bártfai-Jablonszky Andrea, aki a ma már 15 éve sikeresen működő csapatom kulcs trénere, coach-a, majd szupervisora, végigkísérte a vállalkozásunkat az alapok letételétől egészen a mai napig. Az aktuális szakmai helyzetre, piaci pozícióra "ténylegesen ügyfélre szabottan" szervezett nekünk ügyfélkapcsolati, csapatépítő tréninget, majd vezetői kompetencia fejlesztésre irányuló egyéni coaching órákat. Segítve, hogy az At Home a prémium kategóriás ingatlan szegmens egyik piacvezető cégévé váljon. Úgy tekintünk Andira és a JA Communication Kft. csapatára, mintha közös cégben dolgoznánk csak ők máshol ülnek. Együttműködésünk sok szempontból baráti is, a közös programok, a közös fejlesztési tervek sikere összeköt minket. Nem divat a 21 században egy szolgáltatóval hosszú ideig együttműködni, de a JA Communications Kft folyamatosan fejleszti portfólióját és tréningjei mindig up to date-ek. Büszkén vallom, hogy én egy régi elégedett ügyfele vagyok a JA Communication Kft-nek."
Gálya Anikó, ügyvezető igazgató, At-Home Kft.
"Nagyon hasznosnak tartom az Andi által tartott tréningeket, ugyanis fontos témákat tudtunk együtt a kollégákkal áttanulmányozni, és gyakorlati feladatokon keresztül kipróbálni. A coachinggal kapcsolatban is csak pozitív tapasztalataimat tudom elmondani. Hiszek benne, hogy az ember egész életében tanul, és mindig új helyzetekbe kerül, melyek kapcsán fejlődnie szükséges. Jó ha van valaki, akivel havonta 1x vagy 2x áttudjuk beszélni kétségeinket vagy elképzeléseinket, mely által fejlődhet személyiségünk, illetve válaszokat és/vagy megerősítést kaphatunk a kérdéses szituációkban, melyekben korábban nem volt elegendő tapasztalatunk. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tréningeken és a coachingon."
Leskó Annamária, Irodavezető, HSA Cégcsoport

JA COMMUNICATE KFT.

Email: info@jacommunicate.hu     Tel.: 06 20 369 8969     Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000080