Tréningek

Nyílt tréningek

Kiknek szól a képzés?

Olyan tapasztalt trénereknek, coachoknak és szervezetfejlesztőknek, akik érteni szeretnék az agilis szervezetek működését, szereplőit, és dinamikáját, és szeretnének hatékonyan támogatni agilis transzformációban résztvevő vezetőket, csapatokat, szakembereket.

 • Olyan HR szakembereknek, akik külső tanácsadói támogatást akarnak igénybe venni agilis transzformációban lévő szervezetüknek, de segítségre van szükségük az igények pontos megfogalmazáshoz és ahhoz, hogy milyen módon és hogyan válasszanak tanácsadót.

 • Olyan tanácsadóknak, akik szakértői szeretnének lenni az agilis transzformációnak és a szervezeti átalakítás kapcsán fellépő erőhatásoknak, konfliktusgeneráló helyzeteknek.

  A program felépítése:

  • Mit jelent az agilitás egy vállalat számára?
  • Hazai és nemzetközi körkép az agilis transzformációról
  • Agilitás életciklusa és hol tart Magyarország ebben?
  • Miért fontos a piaci szegmentálás?
  • Főbb agilis keretrendszerek kis vállalatoknak: Scrum, Kanban
  • Főbb agilis keretrendszerek multiknak és nagyvállalatoknak: Spotify, SAFe, LeSS, McKinsey modell
  • Főbb szerepkörök és az azokból fakadó konfliktus pontok
  • Megértés, bizalom építése az agilis csapatokban dolgozó tréning résztvevőkkel
  • Az agilis transzformációban résztvevő csapatok Tuckman modellje
  • Szervezeti feszültségek kezelésének fontossága
  • Ami a tréner/tanácsadón múlik és ami nem
  • Az agilis szervezetkben előforduló leggyakoribb fejlesztési igények
  • Soft-skills gyakorlatok agilis vezetők, scrum masterek és agilis transzformációban lévő munkatársak számára -saját élményű workshop, belehelyeződés, megélés a tréner, coach, tanácsadó oldaláról.

  Mire számíthatnak a résztvevők?

  • A program során a résztvevők megértik, hogyan tudják meglévő tréneri/tanácsadói eszköztárukat alkalmazni agilis környezetben
  • Megismerik az agilis szervezetek keretrendszerét, az agilis rendszerek szereplőit, feladataikat
  • Megismerik az agilis transzformációk kihívásait és azt, hogy trénerként/tanácsadóként mely pontokon és hogyan tudnak hatékonyan támogatást, tudást átadni.
  • Gyakorlatban megélt tapasztalást az agilitás működéséről
  • Tudást, támogatást és inspirációt ahhoz, hogy agilis trénerré válljanak

  A képzést Miterliné Kovács Edit és Bártfai-Jablonszky Andrea tartják.
  Edit IT Business analyst, Scrum Master és Agile coach, aki nemzetközi környezetben tanulta meg az agilis működést, és Magyarországon elsők között kezdett a területen dolgozni. Edit olyan vállalatok transzformációinál ad támogatást, mint a Vodafone Global Enterprise, Deutsche Telekom, Lufthansa és az OTP Bank Nyrt.
  Andrea vezető tréner, EMCC akkreidtált coach, és okleveles szupervizor, aki 15 éve vezet tréningeket és kísér egyéni és team coaching folyamtokat business területen.
  Képzés időpontja: 2020. május 27-28. 9:00-17:00
  A képzés online valósul meg
  Képzés díja: 115 000 Ft+Áfa/fő (bruttó: 146 050,-)
  Early Bird ár május 10-ig: 98 500 Ft+Áfa/fő (bruttó 125 095,-)
  Magánszemélyeknek kedvezmény!

  Jelentkezés: esetleg ide be lehet tenni ezt a linket?
  https://trenerekiskolaja.hu/jelentkezes

 • Rólunk mondták

  "Andreát rendkívül intelligens embernek ismertem meg. Szakmai tudása és felkészültsége megkérdőjelezhetetlen. Egy-egy foglalkozásunk után úgy éreztem, hogy a világot meg tudnám váltani. Rengeteg energiát és inspirációt kaptam Tőle, nem csak a szakmai munkámhoz, de a mindennapi életemhez is."
  Szűcs Péter, ágazatvezető - Lidl Magyarország Bt.
  "A tréningeken rengeteg olyan aha élménnyel gazdagodtam, amely ahhoz segített hozzá, hogy valós élethelyzeteket is megfelelőbben tudjak kezelni. A szupervíziót tekintve pedig annak minden percét élveztem, nagyon sokat nyújtott számomra nem csak egy általam hozott eset közös áttekintse, de az is, amikor egyik kollégám esetét tekintettük át együtt."
  Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
  "Nagyon hasznosnak tartom az Andi által tartott tréningeket, ugyanis fontos témákat tudtunk együtt a kollégákkal áttanulmányozni, és gyakorlati feladatokon keresztül kipróbálni. A coachinggal kapcsolatban is csak pozitív tapasztalataimat tudom elmondani. Hiszek benne, hogy az ember egész életében tanul, és mindig új helyzetekbe kerül, melyek kapcsán fejlődnie szükséges. Jó ha van valaki, akivel havonta 1x vagy 2x áttudjuk beszélni kétségeinket vagy elképzeléseinket, mely által fejlődhet személyiségünk, illetve válaszokat és/vagy megerősítést kaphatunk a kérdéses szituációkban, melyekben korábban nem volt elegendő tapasztalatunk. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tréningeken és a coachingon."
  Leskó Annamária, Irodavezető, HSA Cégcsoport
  "Hitelesen csak úgy tudok igazi vezetőként működni, ha nemcsak saját magamat, vezetői képességeimet hanem a csapatomat is fejlesztem. A life long learning jelentősége a mi KKV szintünkön is nagyon fontos. Bártfai-Jablonszky Andrea, aki a ma már 15 éve sikeresen működő csapatom kulcs trénere, coach-a, majd szupervisora, végigkísérte a vállalkozásunkat az alapok letételétől egészen a mai napig. Az aktuális szakmai helyzetre, piaci pozícióra "ténylegesen ügyfélre szabottan" szervezett nekünk ügyfélkapcsolati, csapatépítő tréninget, majd vezetői kompetencia fejlesztésre irányuló egyéni coaching órákat. Segítve, hogy az At Home a prémium kategóriás ingatlan szegmens egyik piacvezető cégévé váljon. Úgy tekintünk Andira és a JA Communication Kft. csapatára, mintha közös cégben dolgoznánk csak ők máshol ülnek. Együttműködésünk sok szempontból baráti is, a közös programok, a közös fejlesztési tervek sikere összeköt minket. Nem divat a 21 században egy szolgáltatóval hosszú ideig együttműködni, de a JA Communications Kft folyamatosan fejleszti portfólióját és tréningjei mindig up to date-ek. Büszkén vallom, hogy én egy régi elégedett ügyfele vagyok a JA Communication Kft-nek."
  Gálya Anikó, ügyvezető igazgató, At-Home Kft.
  "A trénig bár egy általános vezetői tréning volt, mégis annyi megerősítést és támogatást kaptam a munkámhoz, ami olyan mértékű szemléletváltozáshoz, fejlődéshez vezetett, amit az elején nem gondoltam volna, hogy meg fogok kapni. A szupervízió ezt megerősítve alkalomról alkalomra világított rá arra, hogy milyen irányban szükséges a vezetői szerepemből elmozdulnom, és melyek azok a pontok, melyek a helyükön vannak."
  Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
  "Veletek váltunk igazi csapattá! 2009 óta dolgozunk a JA Communicate Kft. vezető trénerével Bártfai-Jablonszky Andreával. A képzéseken keresztül felismertük a cégen belüli kommunikációs hibákat, feloldottuk az egyes munkacsoportok közti ellentéteket. Sikeresen alkalmazzuk a kifogáskezelést és az eladástechnikákat. Minden képzés nagy élmény volt mindenki számára, játékos, tartalmas, élvezetes, elgondolkodtató, és építő. A több éves munka eredménye, hogy ma igazi csapatként dolgozunk. A jövőben is számítunk a rátok!"
  Varga György, kereskedelmi igazgató Bella-Hungária Kft.
  "A coaching számomra új élményt adott, minden egyes találkozásunk után felszabadultabbnak éreztem magam. Megismertem Önmagamat, ahogyan előtte nem is gondoltam volna magamról. Egy bizonyos személyiségbeli változást is eredményezett a coachingok alatti önvizsgálat. Nagyon tetszett a coaching alatt a kirakós, mely kívülről mutatott rá az aktuális helyzetre. Köszönöm a sok segítséget, mellyel egy igen nehéz időszakon segítettél át."
  Botosné M. Zsuzsanna, Team Manager Accounting & Finance, OBI Hungary Retail Kft.
  "A közelmúltban volt szerencsém részt venni egy komplex tréningprogramon, ahol nagyszerűen felkészült trénerek segítettek egy, a munkám, a kollégákkal és partnerekkel való kommunikáció során ténylegesen is hasznosítható tudás átadásában. A változatos módon, módszerekkel és technikákkal ötvözött, jól felépített programot mindvégig a szakmaiság és a jó hangulat jellemezte. Különösen a személyes, azonnali tréneri visszajelzéseket és a felmerült kérdések türelmes befogadását és az azokra adott részletes válaszokat köszönöm, amikkel úgy gondolom, hogy a célzott készségek a csoportban ténylegesen fejlődni tudtak."
  dr. Szilágyi Nóra, helyettes vezető jogtanácsos, jogi irodavezető, BKV Zrt.
  "A JA Communicate Kft-től korrekt és részletes ajánlatot szoktunk kapni. A határidőket mindig betartják, ha valami esetleg akadályozza őket, akkor ezt jelzik előre. A pozitív gondolkodás , asszertív kommunikációs képzésük esetében a képzés résztvevőivel kérdőívet töltetnek ki a program előtt, ezzel lehetővé téve, hogy tényleg a résztvevők előképzettségét figyelembe véve alakuljon ki a végleges program. A képzéseket követően mi hatékonysági kérdőívet töltetünk ki a résztvevőkkel, és szinte minden esetben a legmagasabb értéket kapja a program és a tréner is. Az idei tréningek átlaga 4-es skálán 3,9, az oktató átlaga 10-es skálán 9,86."
  Continental Automotive Hungary Kft.

  JA COMMUNICATE KFT.

  Email: info@jacommunicate.hu     Tel.: 06 20 369 8969     Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000080