Tréningek

Online tréningek

Támogasd munkavállalóidat, hogy meg tudjanak küzdeni a home office kihívásaival!
Biztosíts számukra testreszabott online képzéseket, hogy megőrízzék hatékonyságukat és motivációjukat!

web-re online képzések
A korona vírus járvány miatt a tantermi tréningek és team coachingok ellehetetlenültek, miközben ezek a programok elengedhetetlenek a szervezet lendületének, fejlődésének megőrzéséhez.

A jó hír az, hogy a cégeknek nem kell lemondaniuk előre betervezett képzéseikről!

Mi, a JA Communicate Kft.-nél az elmúlt hetekben azon dolgoztunk, hogy tréningjeinket tovább fejlesszük és az online térbe intenzíven működövé tegyük.

Ez nem csak azt jelenti, hogy sokszínű, számos módszertani elemet használó, interaktív tréningeket hoztunk létre, hanem azt is, hogy tartalmilag tökéletesen hozzá illesszük, a home office intenzív kihívásaival élő munkatársak és vezetők igényeihez. Programjainkat úgy építettük fel, hogy maximálisan támogassa a munkatársak leterheltségét és időbeosztását. Minden programunkhoz online utánkövetést kínálunk.

Túl vagyunk a teszteléseken és kiemelkedően jó visszajelzéseket kaptunk.

Válasszon kínálunkból, és támogassa munkavállalóit! Biztosítsa számukra testreszabott online képzésekkel, hogy megőrízzék hatékonyságukat és motivációjukat!

Online Programjaink:

Konfliktus kezelés – A jelenlegi helyzet és az ezt követő időszak számos konfliktust generál. Alapvető kérdés tehát, miként tudják a kollégák konstruktívan kezelni ezt. Online tréningünkön nem csak az alapvető konfliktuskezelési helyzetek megoldását ismerik meg a résztvevők, hanem videóval rögzített szituációs helyzetgyakorlatokban is részt vesznek.

Stressz megküzdés – A megnövekedett stressz nyomás alatt csökken a teljesítő képesség, a döntési hatékonyság és a kapcsolatok minősége. Ahhoz, hogy a vállalatok kilábaljanak a gazdasági recesszióból nyugodt, tudatos munkavállalókra van szükség. Az online stresszkezelési képzésen nem csak megtanulják a résztvevők beazonosítani stresszoraikat és a saját stressz válaszaikat, hanem számos testreszabott megoldási technikát sajátítanak el.

Időgazdálkodás tréning – A személyes és szervezeti hatékonyság legfontosabb készsége az idő menedzsment. Ez különösen igaz olyan esetben, amikor a cég és a családok is egy beszűkült helyzetben találják magukat. Milyen az idővel való kapcsolata a cégnek és a munkavállalóknak? Hogyan lehet hatékonyabban bánni az idővel? Mik az időrablók és mit lehet kezdeni vele? Hogyan érdemes priorizálni? Milyen tervezési módszerek vannak? Online időgazdálkodási programunk 2 féle csomagban választható, munkavállaói és vezetői csomagban.

Reziliencia tréning – Az ellenálló képesség, a terhelhetőség és a rugalmasság megőrzése soha nem volt ennyire fontos, mint manapság. A reziliencia az önmagunkkal való kapcsolatunk, a más emberekkel kialakított kapcsolatunk és azt a képességünket jelenti, hogy mennyire vagyunk képesek a környezetünkre hatni, azt formálni. Vagyis az, hogy mennyire képes az egyén – és ezen keresztül a vállalat alkalmazkodni az állandóan változó körülményekhez. És a jó hír az, hogy ez a kompetencia fejleszthető. 3 féle csomagban választható.

Tárgyalástechnika tréning – az egyik legfontosabb készség lesz a járvány elmúltával, mennyire felkészülten/technikásan fognak tárgyalni munkatársak. Az online tréningen az alap technikákon túl testközelben tapasztalják meg és gyakorolják a résztvevők a tárgyalás finom részleteit, legyen szó ártárgyalásról, információ szerzésről, vagy konszenzus kereséséről.

Prezentációs tréning – A személyes hatás többet ér minden szónál. Kulcskérdés, hogy menyire hitelesen képes egy ember mások előtt beszélni. A prezentációs tréning az egyik legjobban adaptálható online program, ahol a résztvevők folyamatos visszajelzést kapnak arra, hogyan hatnak másokra. Kitűnő terep arra, hogy megtanulják a magabiztos előadás praktikáit.

Team coaching – A szervezeti kohézió és lojalitás megőrzésének egyik leghatékonyabb eszköze a tam coaching. Az online térben való közös munka előnye, hogy akár országokon, városokon kívüli munkatárs is hatékonyan kapcsolható be a teambe. Online coachingban kiemelkedő hatékonyságról adtak visszajelzést ügyfeleink.

Egyéni coaching folyamatok – Az egyéni erőforrások maximális támogatásának legjobb eszköze a coaching. Az online tér több dolgot elvesz a coach és a kliens kapcsolódásából, de még többet képes hozzá tenni. Az online coaching már a vírus előtti időszakban is népszerű volt, mert rendkívül rugalmasan illeszkedik a kliens igényeihez.

Rólunk mondták

"Veletek váltunk igazi csapattá! 2009 óta dolgozunk a JA Communicate Kft. vezető trénerével Bártfai-Jablonszky Andreával. A képzéseken keresztül felismertük a cégen belüli kommunikációs hibákat, feloldottuk az egyes munkacsoportok közti ellentéteket. Sikeresen alkalmazzuk a kifogáskezelést és az eladástechnikákat. Minden képzés nagy élmény volt mindenki számára, játékos, tartalmas, élvezetes, elgondolkodtató, és építő. A több éves munka eredménye, hogy ma igazi csapatként dolgozunk. A jövőben is számítunk a rátok!"
Varga György, kereskedelmi igazgató Bella-Hungária Kft.
"Hitelesen csak úgy tudok igazi vezetőként működni, ha nemcsak saját magamat, vezetői képességeimet hanem a csapatomat is fejlesztem. A life long learning jelentősége a mi KKV szintünkön is nagyon fontos. Bártfai-Jablonszky Andrea, aki a ma már 15 éve sikeresen működő csapatom kulcs trénere, coach-a, majd szupervisora, végigkísérte a vállalkozásunkat az alapok letételétől egészen a mai napig. Az aktuális szakmai helyzetre, piaci pozícióra "ténylegesen ügyfélre szabottan" szervezett nekünk ügyfélkapcsolati, csapatépítő tréninget, majd vezetői kompetencia fejlesztésre irányuló egyéni coaching órákat. Segítve, hogy az At Home a prémium kategóriás ingatlan szegmens egyik piacvezető cégévé váljon. Úgy tekintünk Andira és a JA Communication Kft. csapatára, mintha közös cégben dolgoznánk csak ők máshol ülnek. Együttműködésünk sok szempontból baráti is, a közös programok, a közös fejlesztési tervek sikere összeköt minket. Nem divat a 21 században egy szolgáltatóval hosszú ideig együttműködni, de a JA Communications Kft folyamatosan fejleszti portfólióját és tréningjei mindig up to date-ek. Büszkén vallom, hogy én egy régi elégedett ügyfele vagyok a JA Communication Kft-nek."
Gálya Anikó, ügyvezető igazgató, At-Home Kft.
"A tréningeken rengeteg olyan aha élménnyel gazdagodtam, amely ahhoz segített hozzá, hogy valós élethelyzeteket is megfelelőbben tudjak kezelni. A szupervíziót tekintve pedig annak minden percét élveztem, nagyon sokat nyújtott számomra nem csak egy általam hozott eset közös áttekintse, de az is, amikor egyik kollégám esetét tekintettük át együtt."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
"Nagyon hasznosnak tartom az Andi által tartott tréningeket, ugyanis fontos témákat tudtunk együtt a kollégákkal áttanulmányozni, és gyakorlati feladatokon keresztül kipróbálni. A coachinggal kapcsolatban is csak pozitív tapasztalataimat tudom elmondani. Hiszek benne, hogy az ember egész életében tanul, és mindig új helyzetekbe kerül, melyek kapcsán fejlődnie szükséges. Jó ha van valaki, akivel havonta 1x vagy 2x áttudjuk beszélni kétségeinket vagy elképzeléseinket, mely által fejlődhet személyiségünk, illetve válaszokat és/vagy megerősítést kaphatunk a kérdéses szituációkban, melyekben korábban nem volt elegendő tapasztalatunk. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tréningeken és a coachingon."
Leskó Annamária, Irodavezető, HSA Cégcsoport
"A trénig bár egy általános vezetői tréning volt, mégis annyi megerősítést és támogatást kaptam a munkámhoz, ami olyan mértékű szemléletváltozáshoz, fejlődéshez vezetett, amit az elején nem gondoltam volna, hogy meg fogok kapni. A szupervízió ezt megerősítve alkalomról alkalomra világított rá arra, hogy milyen irányban szükséges a vezetői szerepemből elmozdulnom, és melyek azok a pontok, melyek a helyükön vannak."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
"A közelmúltban volt szerencsém részt venni egy komplex tréningprogramon, ahol nagyszerűen felkészült trénerek segítettek egy, a munkám, a kollégákkal és partnerekkel való kommunikáció során ténylegesen is hasznosítható tudás átadásában. A változatos módon, módszerekkel és technikákkal ötvözött, jól felépített programot mindvégig a szakmaiság és a jó hangulat jellemezte. Különösen a személyes, azonnali tréneri visszajelzéseket és a felmerült kérdések türelmes befogadását és az azokra adott részletes válaszokat köszönöm, amikkel úgy gondolom, hogy a célzott készségek a csoportban ténylegesen fejlődni tudtak."
dr. Szilágyi Nóra, helyettes vezető jogtanácsos, jogi irodavezető, BKV Zrt.
"Andreát rendkívül intelligens embernek ismertem meg. Szakmai tudása és felkészültsége megkérdőjelezhetetlen. Egy-egy foglalkozásunk után úgy éreztem, hogy a világot meg tudnám váltani. Rengeteg energiát és inspirációt kaptam Tőle, nem csak a szakmai munkámhoz, de a mindennapi életemhez is."
Szűcs Péter, ágazatvezető - Lidl Magyarország Bt.
"A JA Communicate Kft-től korrekt és részletes ajánlatot szoktunk kapni. A határidőket mindig betartják, ha valami esetleg akadályozza őket, akkor ezt jelzik előre. A pozitív gondolkodás , asszertív kommunikációs képzésük esetében a képzés résztvevőivel kérdőívet töltetnek ki a program előtt, ezzel lehetővé téve, hogy tényleg a résztvevők előképzettségét figyelembe véve alakuljon ki a végleges program. A képzéseket követően mi hatékonysági kérdőívet töltetünk ki a résztvevőkkel, és szinte minden esetben a legmagasabb értéket kapja a program és a tréner is. Az idei tréningek átlaga 4-es skálán 3,9, az oktató átlaga 10-es skálán 9,86."
Continental Automotive Hungary Kft.
"A coaching számomra új élményt adott, minden egyes találkozásunk után felszabadultabbnak éreztem magam. Megismertem Önmagamat, ahogyan előtte nem is gondoltam volna magamról. Egy bizonyos személyiségbeli változást is eredményezett a coachingok alatti önvizsgálat. Nagyon tetszett a coaching alatt a kirakós, mely kívülről mutatott rá az aktuális helyzetre. Köszönöm a sok segítséget, mellyel egy igen nehéz időszakon segítettél át."
Botosné M. Zsuzsanna, Team Manager Accounting & Finance, OBI Hungary Retail Kft.

JA COMMUNICATE KFT.

Email: info@jacommunicate.hu     Tel.: 06 20 369 8969     Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000080