Tréningek

Stresszmenedzsment

Stresszmenedzsment tréningekA gazdasági válság óta megsokszorozódott a stresszkezelési tréningek iránti érdeklődés. A közelmúltban többször adott hírt a média olyan esetekről, amikor munkahelyükön vetettek véget az életüknek emberek. Egyre több az agresszió, nehezen kontrolálják az emberek az indulataikat, és óriási mértéket öltött a pszichoszomatikus betegségek száma.

Az embereket mind a munkahelyükön, mind a magánéletükben éri stressz, de nem egyformán lesznek tőle betegek, feszültek vagy ingerlékenyek. Hogy ki mit él meg stressznek az elsősorban az egyéni helyzetértékeléstől függ. Aki többet bír, az keresi az ingereket, a kihívásokat; aki kevesebbet, az inkább távolodik azoktól.

A munkával kapcsolatos stresszről kimutatták, hogy minden ágazatban több millió európai dolgozót érint. A munkavédelmi törvény a munkáltatók kötelező munkavédelmi feladatai közé sorolja a munkahelyi pszichoszociális kockázati tényezők kezelését!

Stresszkezelésben több féle megoldást kínálunk Ügyfeleinknek. A stresszmenedzsment tréningünkön csoportos módszerrel dolgozzuk fel a korunk pestisének számító stresszt. A közvetlenül cégekhez kihelyezett stressz-tanácsadó egyéni támogatást, munkahelyi, pár percben megvalósítható masszázst, relaxációs technikákat nyújt.

Stresszkezelési tréning


Stresszkezelési tréningünkön fejlesszük a résztvevők egyéni stressz-kezelési, konfliktuskezelési és problémamegoldó készségeit. Tudatosítjuk a stressz-tüneteket és a személyes stressz–forrásokat, megtanítjuk ezek megfelelő kezelési
Tovább

Munkahelyi stressz-tanácsadás


A munkahelyi stressz-tanácsadó egyéni foglalkozással (nyugodt, bizalmi légkört teremt a munkavállalókkal és egyéni stresszorokra, megoldásokra fókuszálva segít. A munkahelyi stresszoldó-masszázs egy 8-12 perces fej-nyak és
Tovább
Stresszkezelési tréning

Stresszkezelési tréning

Stresszkezelési tréningünkön fejlesszük a résztvevők egyéni stressz-kezelési, konfliktuskezelési és problémamegoldó készségeit. Tudatosítjuk a stressz-tüneteket és a személyes stressz–forrásokat, megtanítjuk ezek megfelelő kezelési módjait. A stresszes állapotot "problémaközpontú" vagy "érzelemközpontú" módszerekkel lehet oldani. A problémaközpontú megközelítés magát a helyzetet igyekszik megváltoztatni, míg az érzelemközpontú módszerek a helyzetek által az emberben kialakult érzések, szorongások enyhítésére szolgálnak. A résztvevőknek fejlődik belső kontrolljuk és a stressz hatékony kezelése érdekében különböző relaxációs technikákat sajátítanak el.

A program eredményeként a résztvevők mélyebben megismerik önmagukat, és jobban megértik a stresszhelyzeteket.

Témák:
  • Mi a stressz? (A stressz fajtái, hatásmechanizmusa, tünetei)
  • Személyes stresszorok beazonosítása
  • Proaktivitás – attitűdváltás a viselkedésben és a megoldási lehetőségekben
  • Stressz –Teszt (teszt a stressz mértékének felmérésére)
  • A stressz mélyen rejlő okainak feltárása
  • Megküzdési technikák érzelem-és probléma fókuszú megoldások
  • Stresszkezelési technikák a gyakorlatban
Munkahelyi stressz-tanácsadás

Munkahelyi stressz-tanácsadás

A munkahelyi stressz-tanácsadó egyéni foglalkozással (nyugodt, bizalmi légkört teremt a munkavállalókkal és egyéni stresszorokra, megoldásokra fókuszálva segít.

A munkahelyi stresszoldó-masszázs egy 8-12 perces fej-nyak és váll masszázst jelent, mely oldja a feszültséget, ellazít, javítja a vérkeringést.
Témák:
  • Egyéni feltárás és tanácsadás
  • Speciális munkahelyi masszázs
  • Munkahelyen alkalmazható relaxációs technikák

Rólunk mondták

"A trénig bár egy általános vezetői tréning volt, mégis annyi megerősítést és támogatást kaptam a munkámhoz, ami olyan mértékű szemléletváltozáshoz, fejlődéshez vezetett, amit az elején nem gondoltam volna, hogy meg fogok kapni. A szupervízió ezt megerősítve alkalomról alkalomra világított rá arra, hogy milyen irányban szükséges a vezetői szerepemből elmozdulnom, és melyek azok a pontok, melyek a helyükön vannak."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.
"Nagyon hasznosnak tartom az Andi által tartott tréningeket, ugyanis fontos témákat tudtunk együtt a kollégákkal áttanulmányozni, és gyakorlati feladatokon keresztül kipróbálni. A coachinggal kapcsolatban is csak pozitív tapasztalataimat tudom elmondani. Hiszek benne, hogy az ember egész életében tanul, és mindig új helyzetekbe kerül, melyek kapcsán fejlődnie szükséges. Jó ha van valaki, akivel havonta 1x vagy 2x áttudjuk beszélni kétségeinket vagy elképzeléseinket, mely által fejlődhet személyiségünk, illetve válaszokat és/vagy megerősítést kaphatunk a kérdéses szituációkban, melyekben korábban nem volt elegendő tapasztalatunk. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tréningeken és a coachingon."
Leskó Annamária, Irodavezető, HSA Cégcsoport
"A közelmúltban volt szerencsém részt venni egy komplex tréningprogramon, ahol nagyszerűen felkészült trénerek segítettek egy, a munkám, a kollégákkal és partnerekkel való kommunikáció során ténylegesen is hasznosítható tudás átadásában. A változatos módon, módszerekkel és technikákkal ötvözött, jól felépített programot mindvégig a szakmaiság és a jó hangulat jellemezte. Különösen a személyes, azonnali tréneri visszajelzéseket és a felmerült kérdések türelmes befogadását és az azokra adott részletes válaszokat köszönöm, amikkel úgy gondolom, hogy a célzott készségek a csoportban ténylegesen fejlődni tudtak."
dr. Szilágyi Nóra, helyettes vezető jogtanácsos, jogi irodavezető, BKV Zrt.
"A JA Communicate Kft-től korrekt és részletes ajánlatot szoktunk kapni. A határidőket mindig betartják, ha valami esetleg akadályozza őket, akkor ezt jelzik előre. A pozitív gondolkodás , asszertív kommunikációs képzésük esetében a képzés résztvevőivel kérdőívet töltetnek ki a program előtt, ezzel lehetővé téve, hogy tényleg a résztvevők előképzettségét figyelembe véve alakuljon ki a végleges program. A képzéseket követően mi hatékonysági kérdőívet töltetünk ki a résztvevőkkel, és szinte minden esetben a legmagasabb értéket kapja a program és a tréner is. Az idei tréningek átlaga 4-es skálán 3,9, az oktató átlaga 10-es skálán 9,86."
Continental Automotive Hungary Kft.
"A coaching számomra új élményt adott, minden egyes találkozásunk után felszabadultabbnak éreztem magam. Megismertem Önmagamat, ahogyan előtte nem is gondoltam volna magamról. Egy bizonyos személyiségbeli változást is eredményezett a coachingok alatti önvizsgálat. Nagyon tetszett a coaching alatt a kirakós, mely kívülről mutatott rá az aktuális helyzetre. Köszönöm a sok segítséget, mellyel egy igen nehéz időszakon segítettél át."
Botosné M. Zsuzsanna, Team Manager Accounting & Finance, OBI Hungary Retail Kft.
"Veletek váltunk igazi csapattá! 2009 óta dolgozunk a JA Communicate Kft. vezető trénerével Bártfai-Jablonszky Andreával. A képzéseken keresztül felismertük a cégen belüli kommunikációs hibákat, feloldottuk az egyes munkacsoportok közti ellentéteket. Sikeresen alkalmazzuk a kifogáskezelést és az eladástechnikákat. Minden képzés nagy élmény volt mindenki számára, játékos, tartalmas, élvezetes, elgondolkodtató, és építő. A több éves munka eredménye, hogy ma igazi csapatként dolgozunk. A jövőben is számítunk a rátok!"
Varga György, kereskedelmi igazgató Bella-Hungária Kft.
"Hitelesen csak úgy tudok igazi vezetőként működni, ha nemcsak saját magamat, vezetői képességeimet hanem a csapatomat is fejlesztem. A life long learning jelentősége a mi KKV szintünkön is nagyon fontos. Bártfai-Jablonszky Andrea, aki a ma már 15 éve sikeresen működő csapatom kulcs trénere, coach-a, majd szupervisora, végigkísérte a vállalkozásunkat az alapok letételétől egészen a mai napig. Az aktuális szakmai helyzetre, piaci pozícióra "ténylegesen ügyfélre szabottan" szervezett nekünk ügyfélkapcsolati, csapatépítő tréninget, majd vezetői kompetencia fejlesztésre irányuló egyéni coaching órákat. Segítve, hogy az At Home a prémium kategóriás ingatlan szegmens egyik piacvezető cégévé váljon. Úgy tekintünk Andira és a JA Communication Kft. csapatára, mintha közös cégben dolgoznánk csak ők máshol ülnek. Együttműködésünk sok szempontból baráti is, a közös programok, a közös fejlesztési tervek sikere összeköt minket. Nem divat a 21 században egy szolgáltatóval hosszú ideig együttműködni, de a JA Communications Kft folyamatosan fejleszti portfólióját és tréningjei mindig up to date-ek. Büszkén vallom, hogy én egy régi elégedett ügyfele vagyok a JA Communication Kft-nek."
Gálya Anikó, ügyvezető igazgató, At-Home Kft.
"Andreát rendkívül intelligens embernek ismertem meg. Szakmai tudása és felkészültsége megkérdőjelezhetetlen. Egy-egy foglalkozásunk után úgy éreztem, hogy a világot meg tudnám váltani. Rengeteg energiát és inspirációt kaptam Tőle, nem csak a szakmai munkámhoz, de a mindennapi életemhez is."
Szűcs Péter, ágazatvezető - Lidl Magyarország Bt.
"A tréningeken rengeteg olyan aha élménnyel gazdagodtam, amely ahhoz segített hozzá, hogy valós élethelyzeteket is megfelelőbben tudjak kezelni. A szupervíziót tekintve pedig annak minden percét élveztem, nagyon sokat nyújtott számomra nem csak egy általam hozott eset közös áttekintse, de az is, amikor egyik kollégám esetét tekintettük át együtt."
Számviteli menedzser, RSM Hungary Zrt.

JA COMMUNICATE KFT.

Email: info@jacommunicate.hu     Tel.: 06 20 369 8969     Nyilvántartásba vételi szám: B/2020/000080